Enkele interessante weetjes over Vitamine C

Vitamine C hebben we dagelijks nodig, en dit is een gepatenteerd ingrediënt in RevitalTrax Collageen, genaamd Ester C®. Ook hebben we een Vitamin-C Serum ontwikkeld ter ondersteuning van het collageen product. Deze twee producten versterken elkaar. Onderstaand enkele interessante weetjes over Vitamine C.

  • Het houdt ons immuunsysteem gezond, het heeft bijvoorbeeld een gunstige impact op de ernst en duur van een verkoudheid.
  • Het zorgt ervoor dat we minder snel lichamelijk en geestelijk vermoeid worden. Een vitaal gevoel draagt bij aan onze levenskwaliteit, ongeacht op welke leeftijd.
  • Het kan helpen om een ijzertekort te verminderen.
  • Het zorgt voor aanmaak van collageen en voor een mooie en stevige huid. Daarom hebben we naast RevitalTrax Collagen ook het Vitamin-C Serum ontwikkeld.

collageen en vitamine c

Bestel hier de combi deal: Collageen & Vitamin-C serum


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

50 reviews
94%
(47)
6%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Niet zo

Ik gebruik het zes weken en zie geen verschil

Super product!

Gebruik nog maar 1,5 maand.
Mijn nagels zijn veel sterker geworden.
Mijn huid heeft een veel natuurlijker kleur.
Minder haaruitval, ik ga er mee door!!!

Fantastisch

Ik gebruik RevitalTrax collageen poeder al ± 2 mnd. Ondertussen gebruik ik ook de 3 serums (vitamin C, Hyaluronic en de Retinol). Mijn gezicht is veel frisser dan voorheen (mooie gloed). Had zelf weinig rimpels maar is nu nog minder. Ik denk dat het meer doet met mijn body. Mijn huid ziet er veel gezonder uit. Ik voel mij gewoon fantastisch. Raad ik zeker aan. Ik kan niet meer zonder.

Ik ben zeer tevreden over revitaltrax .mijn huid is heel goed opgeknapt en is duidelijk te zien .een heel goed werkende collageen produkt.

Top spul

Ben heel tevreden met revital
Zie al verschil na paar weken, gauw weer nieuwe bestellen😉❤️