Hoe gebruik ik de RevitalTrax Skincare Serums?

hoe breng ik mijn serum aan

Voor het beste resultaat gebruikt u het RevitalTrax Skincare Serum 2 keer per dag (’s ochtends en ’s avonds). Uw gezichtscrème kan hier overheen en het kan gebruikt worden onder uw make-up.

Was uw gezicht en dep uw huid droog. Breng vervolgens met het pipet een 3 tot 5 druppels serum aan op uw gezicht, hals en decolleté en masseer dit licht in. Vermijd direct contact met de ogen. Geef het de tijd om te absorberen voorafgaand aan het aanbrengen van een gezichtscrème.

Retinol:
Wij raden aan om het Retinol Serum om de 2 weken af te wisselen met een ander RevitalTrax Skincare Serum wegens de krachtige werking. Indien u een gevoelige huid heeft, raden we aan het Retinol Serum alleen ’s avonds te gebruiken en ’s ochtends een dagcreme met SPH of zonnebrandcrème.


En als ik alle drie de serums wil gebruiken? (aanrader)

Wij adviseren dan om iedere ochtend 3 tot 5 druppels van het 20% Vitamin-C Serum aan te brengen op uw gezicht, hals en decolleté. Gebruik dit serum samen met RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex voor het optimaal aanvullen en behouden van collageen. Deze producten versterken elkaar.

In de avond adviseren wij om 3 tot 5 druppels van het 2% Hyaluronic Serum aan te brengen op uw gezicht, nek en decolleté voor het hydrateren van de huid en het aanvullen van hyaluronzuur.

Wij raden aan om het Hyaluronic Serum om de twee weken af te wisselen met het 2,5% Retinol Serum, zodat uw huid ook Vitamine A krijgt voor het herstellen van de huid. 

Op deze manier worden alle drie de serums gebruikt en ervaart u het optimale resultaat.

Lees meer over de RevitalTrax Skincare Serums


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

50 reviews
94%
(47)
6%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Niet zo

Ik gebruik het zes weken en zie geen verschil

Super product!

Gebruik nog maar 1,5 maand.
Mijn nagels zijn veel sterker geworden.
Mijn huid heeft een veel natuurlijker kleur.
Minder haaruitval, ik ga er mee door!!!

Fantastisch

Ik gebruik RevitalTrax collageen poeder al ± 2 mnd. Ondertussen gebruik ik ook de 3 serums (vitamin C, Hyaluronic en de Retinol). Mijn gezicht is veel frisser dan voorheen (mooie gloed). Had zelf weinig rimpels maar is nu nog minder. Ik denk dat het meer doet met mijn body. Mijn huid ziet er veel gezonder uit. Ik voel mij gewoon fantastisch. Raad ik zeker aan. Ik kan niet meer zonder.

Ik ben zeer tevreden over revitaltrax .mijn huid is heel goed opgeknapt en is duidelijk te zien .een heel goed werkende collageen produkt.

Top spul

Ben heel tevreden met revital
Zie al verschil na paar weken, gauw weer nieuwe bestellen😉❤️