Het resultaat van RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex

Het resultaat is voor iedereen verschillend, want de ene huid heeft meer behoefte aan collageen dan de andere huid. Bij de één kan het dus wat langer duren dan bij een ander, maar onderstaand een voorbeeld van hoe het over het algemeen verloopt:

 • Na 15 dagen: U ervaart nu al een beter gehydrateerde huid en gezonder haar.

 • Na 30 dagen: U heeft een vollere huid en meer kleur en glans op het gezicht, ook de eerste fijne lijntjes vervagen.
 • Na 60 dagen: Uw huid ziet er zichtbaar jonger uit. U heeft een stevige en stralende huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook uw haar kwaliteit is zichtbaar verbeterd.

Onze klanten zijn zeer tevreden en blij dat ze hier destijds mee zijn aangevangen. De reacties zijn zeer bemoedigend. Bekijk eens de reviews op Google-Facebook-Instagram en op onze website.


  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

  Schrijf uw recensie

  Schrijf uw recensie

  50 reviews
  94%
  (47)
  6%
  (3)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  Niet zo

  Ik gebruik het zes weken en zie geen verschil

  Super product!

  Gebruik nog maar 1,5 maand.
  Mijn nagels zijn veel sterker geworden.
  Mijn huid heeft een veel natuurlijker kleur.
  Minder haaruitval, ik ga er mee door!!!

  Fantastisch

  Ik gebruik RevitalTrax collageen poeder al ± 2 mnd. Ondertussen gebruik ik ook de 3 serums (vitamin C, Hyaluronic en de Retinol). Mijn gezicht is veel frisser dan voorheen (mooie gloed). Had zelf weinig rimpels maar is nu nog minder. Ik denk dat het meer doet met mijn body. Mijn huid ziet er veel gezonder uit. Ik voel mij gewoon fantastisch. Raad ik zeker aan. Ik kan niet meer zonder.

  Ik ben zeer tevreden over revitaltrax .mijn huid is heel goed opgeknapt en is duidelijk te zien .een heel goed werkende collageen produkt.

  Top spul

  Ben heel tevreden met revital
  Zie al verschil na paar weken, gauw weer nieuwe bestellen😉❤️