RevitalTrax productcombinaties met extra korting

RevitalTrax vindt het belangrijk dat u de best mogelijke verzorging krijgt voor uw huid, van binnen- en van buitenuit. We hebben daarom combinatie deals voor u samengesteld, zodat u uw favoriete producten met extra korting kan kopen.

RevitalTrax Anti Aging Collagen & Hyaluronic Serum

Bestel hier / Lees meer


RevitalTrax Anti Aging Collagen & Vitamin-C Serum

 

Bestel hier / Lees meer

 


RevitalTrax Anti Aging Collagen & Retinol Serum

Liever alleen de serums? Bekijk dan de 3 serums combi deal

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

50 reviews
94%
(47)
6%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Niet zo

Ik gebruik het zes weken en zie geen verschil

Super product!

Gebruik nog maar 1,5 maand.
Mijn nagels zijn veel sterker geworden.
Mijn huid heeft een veel natuurlijker kleur.
Minder haaruitval, ik ga er mee door!!!

Fantastisch

Ik gebruik RevitalTrax collageen poeder al ± 2 mnd. Ondertussen gebruik ik ook de 3 serums (vitamin C, Hyaluronic en de Retinol). Mijn gezicht is veel frisser dan voorheen (mooie gloed). Had zelf weinig rimpels maar is nu nog minder. Ik denk dat het meer doet met mijn body. Mijn huid ziet er veel gezonder uit. Ik voel mij gewoon fantastisch. Raad ik zeker aan. Ik kan niet meer zonder.

Ik ben zeer tevreden over revitaltrax .mijn huid is heel goed opgeknapt en is duidelijk te zien .een heel goed werkende collageen produkt.

Top spul

Ben heel tevreden met revital
Zie al verschil na paar weken, gauw weer nieuwe bestellen😉❤️