Waarom is VERISOL® collageen zo speciaal?

Dit is een interessante video die u vast en zeker graag wilt zien!

Mevrouw Tonja Lipp (van Gelita, de producent van VERISOL®) legt uit waarom VERISOL® collageen zo speciaal is.

 

U begrijpt na het zien van deze video vast waarom RevitalTrax zo blij is met het ingrediënt VERISOL®!

Wij hadden de keuze om in onze formule diverse collageen soorten te verwerken, bijvoorbeeld vis-collageen, maar de werking van het gepatenteerde VERISOL® (gras gevoerde runder-collageen)is wetenschappelijk onderbouwd en werkt veel sneller dan de overige collageen soorten. De keuze was dus niet zo moeilijk! 😊


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

73 reviews
95%
(69)
4%
(3)
1%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
Zeer tevreden

Gebruik het nu 6 maanden, mijn huid voelt voller aan, en een egale uitstraling.

Pas begonnen met 15

Ik merk nog niets enissch pas Pasals ik meer koop t wel ga zien,maar twijfel nog Gr v mij.

7

Ik ben nu 20 dagen bezig en mijn nagels zijn beter en mijn haar ook dikker

Topspul

Mijn cellulitis is sterk verminderd, fijne lijnen in mijn gezicht veel minder, nagels veel sterker.
Al met al topspul! Ik zit er over te denken om ook de 3 serums aan te schaffen.

Werkt super

Hallo is nu mijn 3 de doos revitalax en gebruik ook de 3 serums en een super tevreden klant
Mijn haar veel voller viel uit van vele medicatie en mijn huid is weer dikker glanst fijne lijntjes verdwijnen stilaan.Ook al mijn vrienden gebruiken ze al en zijn ook tevreden echte aanrader proficiat zie al uit naar de nieuwe lijn crèmes 🔝❤️